top of page
IMG_20210517_204547_096.jpg

Suha Farooq

Olen iloinen ja pirteä parturi-kampaaja Suha Farooq ja alunperin kotoisin Irakista. Olen asunut Suomessa jo yhdeksän vuotta ja ennen Suomeen muuttoani, toimin kotimaassani parturi-kampaaja yrittäjänä 5 vuotta. Halusin jatkaa työtäni Suomessa ja aluksi työskentelinkin erilaisissa parturi-kampaamoissa. Huomasin kuitenkin suomalaisten ja irakilaisten hiuksissa eroja, joten päätin kouluttautua myös suomalaisten hiusten käsittelyyn ja valmistuin 2013 parturi-kampaajaksi Tampereen ammattiopisto
 

Osaan myös kulmakarvojen sekä ihokarvojen poistamisen käyttämällä lankatekniikkaa. Lankatekniikalla poistetaan karvat luonnollisesti langan avulla, joka takaa siistimmän tuloksen ja iho pysyy karvattomana kauemmin. Tätä tekniikkaa olen käyttänyt jo kaksikymmentä vuotta. Vahvuuteni myös on paksujen sekä ohuiden hiusten käsittely.
Viimeisen 5 vuoden ajan olen myös tehnyt 3D kestopigmenttejä sekä microblading, silmille sekä huultenrajauksiin.

 

Olen sosiaalinen ja valoisa persoona, jolle on vaikeiden elämänkokemusten myötä kasvanut vahva sydän. Minulle tärkeää on tyytyväinen asiakas, jonka huulille saan onnellisen hymyn!
Käy katsomassa työni jälkiä Galleriassa

Tekemiini töihin voit käydä tutustumassa


  facebookissa:      Suha Salon

  instagramissa:    Suhasalon 

  puhelinnumero:  045 273 6119

bottom of page