top of page

KAMPAAMO- JA PARTURIPALVELUT:

 

Suhan Salongista saat kaikki perinteiset kampaamo- ja parturipalvelut sekä lisäksi tarjoamme ekologista hiustenhoitoa juuri sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Luonnonmukaiset hiusten kasvivärit, savi- ja merilevähoidot  kuuluvat tuoterepertuaariimme samoin kuin intialainen päähieronta sekä hiusten energialeikkaukset. Tarjoamme myös savivaalennuskäsittelyä, joka on ekologisempi vaalennustekniikka verrattuna perinteiseen vaalennukseen.

Kasvivärjäys:

 

Hiusta ja päänahkaa hoitava käsittely. Hiukset saavat pehmeyttä ja muuttuvat useimmiten vahvemmiksi, varsinkin useamman värjäyksen myötä.

Kasvivärillä ei voi vaalentaa, mutta omaa sävyä pystytään kirkastamaan. Kasvivärillä voidaan myös tummentaa ja tehdä vaikka mustan sävyn. Paras lopputulos kuitenkin saadaan, kun ei sanottavasti muuteta hiusten tummuusastetta. Harmaisiin hiuksiin saadaan todella kaunis ”välke” käsittelemällä harmaat hiukset hyväksi esimerkiksi kullan hohtoisella sävyllä. Kasviväri on kestoväri, mutta se kuluu kuitenkin tasaisemmin pois hiuksista kuin synteettinen kestoväri. Värjäysten väli voi siis olla pidempi, juurikasvu ei heti haittaa, koska väri on niin luonnollinen. Kasviväri pysyy hiuksissa erittäin hyvin, mutta koska kasvivärit ovat aitoa luonnontuotetta, niillä voi värjätä useastikin, jolloin väri syvenee. 

Syväpuhdistushoidot savella:

 

Hiuksiin ja hiuspohjaan kertyy epäpuhtauksia ja kemikaaleja sekä ulkoisesti että sisäisesti. Savi toimii hiuksen puhdistajana – se puhdistaa erittäin hyvin hiusnystyt ja näinollen edistää hiuksen kasvua. Savi toimii luonnontilassa olevaan hiukseen kosteuttavana hoitona ja antaa hiuksiin ryhtiä ja eloa. Savi antaa myös volyymia hiuksille, joten se sopii myös rasvoittuvalle hiuspohjalle.

Saven positiiviset vaikutukset:

•        ennen kasvivärjäystä tehtynä – puhdistaa kemikaalit pois

•        voimakas puhdistaja – poistaa myös kuona-aineet

•        edistää hiustenkasvua

•        ravitsee hiuksia

•        kosteuttaa luonnontilassa olevia hiuksia

•        toimii myös rasvoittuvalle hiuspohjalle

•        hyvä hiuksille, kun hiukset on ns. ylivärjätty eivätkä ne enää taivu tai ota väriä vastaan

 

Syväpuhdistushoidot merilevällä:

 

Merilevä eli puhdistettu ja kuivattu meriruoho toimii luonnontilassa olevaan hiukseen erittäin kosteuttavana hoitona ja sen vuoksi se sopii erityisesti kuivemmalle ja luonnonkiharaiselle hiukselle sekä hilseilevälle, kuivalle päänahalle. 

Merilevän positiiviset vaikutukset:

•        kosteuttaa, kirkastaa ja kihartaa hiuksia

•        edistää hiustenkasvua

•        puhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta raskasmetalleja ja epäpuhtauksia

•        poistaa koko kehosta kuona-aineita

•        puhdistava hoito voimakkaan lääkekuurin jälkeen

         Hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on kilpirauhasen vajaa- tai liikatoimintaa.

Intialainen päähieronta:

 

Perustuu tuhansia vuosia vanhaan kehon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Se on erityisen rentouttavaa ja sitä voidaankin kutsua myös stressipesuksi. Päähieronta lisää verenkiertoa, jolloin hiusten ja ihon ravinteiden saanti paranee. Lisäksi se mm. rentouttaa lihasjännityksiä, auttaa päänsärkyyn, helpottaa silmien rasitusta ja vapauttaa energiaa. Hieronnan ajaksi hiuksiin laitetaan tarpeen mukaan luomu öljyä ja lisäksi voidaan käyttää eteerisiä öljyjä antamaan lisähoitoa hiuksille - rentouttamaan tai piristämään. Intialaisen päähieronnan voi yhdistää kaikkiin muihin käsittelyihin. Tullessasi päähierontaan olisi hyvä, ettei hiuksissasi olisi lakkaa tai muita synteettisiä muotoilutuotteita.

Energialeikkaus:

 

Kokonaisvaltainen hoidollinen leikkaustyyli, johon kuuluu intialainen päähieronta. Tekninen leikkaus yhdistyy hoitoon, jossa hiukset saavat uutta voimaa ja kehon energia tasapainottuu. Leikkauksesta pyritään saamaan toimiva ilman joka-aamuista vaivannäköä. Usein hiukset ovat leikkauksen jälkeen paksumman ja elävämmän näköiset, myös hiuksissa oleva taipuisuus tai kiharuus korostuu. Energialeikkaus sopii kaikille hiusmalleille ja pituuksille ja se tehdään asiakkaan toiveiden mukaan, kuten normaali hiustenleikkaus.

Savivaalennus:

Savivaalennuksella saadaan luonnollisen sävyisiä raitoja värjäämättömään hiukseen, sekä hennalla tai cassialla värjättyyn hiukseen. Tuote on biohajoava ja hiusystävällinen, ei kuitenkaan hiuksia hoitava kuten kasviväri. Se sisältää savea, soodaa ja vetyperoksidia. Mahdollista tehdä myös samanaikaisesti kasvivärin kanssa. Käsittelyyn kuuluu syväpuhdistava savipesu ennen raidoitusta.

Hiusväreinä käytämme SIM Finlandin tuotteita, Schwarzkopfin Igora Royalia sekä BlondMetä

vaalennustuotteita. Goldwellin ELUMEN taas sopii väriaineallergikoille, sillä se ei sisällä lainkaan ppd:tä sekä toimii täysin ilman hapetetta. ELUMEN ei sisällä ammoniakkia eikä ammoniakin tuoksua ja on hellä hiuksille.

Proteinin suoristuskäsittely:

 

Keraamiseen lämpöön, negatiivisiin ioneihin ja luonnonsilkkiin pohjautuva käsittely, joka muuttaa takkuisen, luonnonkiharan tai permanentatun kiillottoman ja elottoman hiuksen silkkiseksi, kiiltäväksi, eloisaksi ja suoraksi. 

Tässä käsittelyssä yhdistyvät:

•        keraaminen lämpö

•        aito luonnonsilkki

•        negatiiviset ionit

•        Cationic Hydration Interlink

Silkkisuoristuskäsittelyssä luonnonkiharaa hiusta käsitellään suoristavien aineiden ja lämmön avulla siten, että siitä tulee pysyvästi suorempi. Silkkisuoristus menetelmä on hoitavampi kuin tavallinen suoristuspermanentti, ja se jättääkin hiukset silkkisen pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Karheus ja pörröisyys ovat tipotiessään ja pystyt muotoilemaan hiuksiasi kotona paljon paremmin

silkkisuoristuskäsittelyn jälkeen. Silkkisuoristuskäsittely voidaan uusia noin 6kk välein, jotta uusi juurikasvu saadaan yhtä suoraksi kuin aiemmin käsitellyt hiukset. 

MAGO hiustenpidennykset:

 

Mago Hiustenpidennys on luonnollisin mahdollinen tapa lisätä omaan hiukseen pituutta tai tuuheutta.  Kiinnitystekniikaltaan se on nopeaa eikä se vahingoita omia hiuksia. Poikkeavaa on se, ettei hiusten kiinnitykseen tai poistamiseen käytetä kemiallisia apuvälineitä. Osioiden kiinnityksessä käytetään ohutta puuvillalankaa, joten pidennystekniikka ei vaurioita hiuksia millään tavoin. Oikein kiinnitetyt Mago-pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Solmut kestävät hyvin vettä, lämpöä ja shampoota niin, että pesun yhteydessä solmu jopa kutistuu ja kiristyy. Tämä taas tekee solmusta yhä vahvemman. 

Mago-pidennykset on helppo poistaa – leikataan vain lankojen solmut auki! Mago-pidennykset ovat hellävaraiset, allergiavapaat ja luontoystävälliset lisäkkeet ja keveytensä ansiosta tämä tekniikka sopii myös hyvin hennoille hiuksille. Mago-pidennyksillä hiukset ovat kevyet ja näyttävät luonnollisilta!

 

Miten pääset alkuun?

 

Varaa aika ensin konsultaatioon (mago-hiustenpidennyskonsultaatio), jossa voimme yhdessä katsoa oikeanlaiset pidennykset hiuksiisi ja mahdollinen hiustenvärjäys tarve ennen pidennysten kiinnitystä. Omien hiustesi pituus tulee olla vähintään 15 cm kauttaaltaan, jotta Mago-pidennysten laitto on mahdollista sekä lopputuloksesta tulee luonnollisen näköinen. Löydettyämme sinulle sopivat pidennykset kampaaja tilaa ne tukusta viikkoa ennen pidennysten laittoa.

Hiusmateriaali maksetaan konsultaation yhteydessä ja työ pidennysten kiinnityksen jälkeen.

KAMPAUS- JA MEIKKIPALVELUT:

Tarjoamme kampauksia ja meikkauksia kaikkiin tarpeisiinne aina kevyistä iltameikeistä huikeisiin, tarkkaan suunniteltuihin meikki- ja kampauskokonaisuuksiin. Käytämme Jane Iredalen täysmineraalikosmetiikkasarjaa, jonka valmistuksessa käytetään ainoastaan puhtaita luonnon mineraaleja. Ihoystävälliset tuotteet eivät sisällä parabeenejä, talkkia tai phenoxyetanolia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Käy kurkkaamassa kuvia Galleriassamme!

 

 Ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset tehdään yksittäisillä synteettisillä kuiduilla, jotka istutetaan luonnonripsiin yksitellen. Ne näyttävät ja tuntuvat kuin omat ripsesi, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja paksummilta. Ripsikuitujen materiaali on erittäin laadukasta ei-allergisoivaa, synteettistä polyesterikuitua. Jokainen kuitu on erittäin kevyt ja kooltaan luonnollinen eli juuresta paksumpi ja kärjestä ohuempi.

Ripsien laitto on asiakkaalle täysin kivutonta, jopa rentouttavaa. Uusien ripsien laittoon varataan aikaa

n.2h, huoltoon 1-1,5h. Huollon aikana poistamme ylikasvaneet kuidut ja uusiin kasvaneisiin ripsiin lisätään uusia kuituja. Ripset uusiutuvat jatkuvasti, joten luonnollisen kasvusyklin mukana tippuu luonnollisesti myös pidennyskuituja.

Klassiset ripsienpidennykset tehdään omat ripsesi huomioiden. Otathan huomioon, että jos omat ripsesi ovat erittäin lyhyet, niihin ei ole mahdollista tehdä pitkiä ja näyttäviä pidennyksiä. On myös tärkeää muistaa,  kun luovut pidennyksistä, omat ripset tuntuvat heikommilta ja lyhyemmiltä. Olet tottunut näyttäviin, kauniisti kaartuviin ripsiisi etkä todennäköisesti muista, millaiset omat ripsesi olivat aikaisemmin. Muista myös, että ripsesi uusiutuvat jatkuvasti koko elämäsi ajan ja ne vahvistuvat nopeasti pidennyksistä luopumisen jälkeen.

MIKROBLADING – MANUAALINEN KESTOPIGMENTOINTITEKNIIKKA:

 

Microblading on täysin manuaalinen kestopigmentointitekniikka, joka mahdollistaa todella luonnollisen ja hienostuneen lopputuloksen. Siinä käytetään pienistä rivissä olevista neuloista koostuvaa terää, joka on suunniteltu yksittäisen kulmakarvan mahdollisimman tarkkaan jäljittelyyn. Microblading sopii hyvin vaihtoehdoksi mikäli kulmakarvoja ei ole luonnostaan lainkaan. Sillä voidaan täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja sekä korjata väriä, muotoa ja symmetriaa.  

Ennen käsittelyn aloittamista kulmat mitataan ja piirretään kynällä, niin että ne istuvat kasvojen luustoon ideaalisesti ja symmetrisesti. Tämän jälkeen tehdään asiakkaan toiveiden mukaisia korjauksia muotoon, mikäli niihin on tarvetta. Piirrosta ei pyyhitä pois vaan ensimmäiset karvat pigmentoidaan suoraan piirroksen päälle. Kun linjakarvat ovat näkyvissä ja on varmistettu, että kulman muoto ei pääse katoamaan, aloitetaan ihon puuduttaminen. Käsittelyn alussa iholla voi tuntua raapimisen ja nipistelyn tunnetta.  

Kuten tavallinen kestopigmentointikin, ensimmäinen microblading tehdään iholle aina kaksi kertaa. Jälkipigmentointi on tärkeä osa onnistuneita microblading -kulmia. Tässä toisessa käsittelyssä varmistetaan tasainen tarttuvuus ja hyvä pysyvyys sekä tarkastetaan, onko muoto ja väri asiakkaan tarpeisiin juuri sopiva.

Jälkipigmentointi voidaan tehdä aikaisintaan 4 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.  

Mikroblading kestää iholla noin vuoden.

KESTOPIGMENTOINTI:

 

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. 

Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä.

Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. 

Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvä lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta. Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään. Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. 

Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä pigmentoinnin jälkeisinä päivinä. Viikon ajan on lisäksi syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua.

LANKATEKNIIKKA  -  100% LUONNONMUKAINEN KARVOJENPOISTO MENETELMÄ, JOKA EI KUORMITA LUONTOA:

 

Lankatekniikka on tehokkain ja luonnollinen karvojenpoisto menetelmä. Tekniikka on hellävarainen iholle – ei kuori eikä venytä. Se on myös turvallinen ja hygieeninen iholle, sillä steriloidusta  langasta ei jää iholle kemikaaleja.

Lankatekniikka on helppo ja nopea – esim. karvojen poisto koko kasvoista kestää n. 30 min ja kulmakarvojen poisto n. 10 min. Lankatekniikka on todella tarkka karvojen poistotapa, sillä saa poistettua jopa alle 2 mm pituista karvaa esim. kulmakarvoista. 

 

bottom of page